Ohjeita asiakkaille

Kiinnitä hintalaput hyvin, jotteivat ne irtoa vaatteita katsellessa. ÄLÄ KUITENKAAN KÄYTÄ NITOJAA LAPPUJEN KIINNITYKSEEN! Niitit vaurioittavat vaatteita ja ovat vaikeita irroittaa.

 

Emme voi myydä hinnatonta tuotetta! Meiltä löydät valmiiksi tulostettuja hintalappuja, mutta vaihtoehtoisesti voit käyttää myös maalarinteippiä tai itsetekemiäsi lappuja. Hintalapusta tulee käydä ilmi selvästi myyntipaikka, hinta ja tuote.

 

Jos tuote on puutteellinen, siitä täytyy mainita myyntilapussa erikseen! Elektroniikkalaitteet, DVD:t, CD:t ym. tulee testata ennen myyntiin laittamista. Tavaroilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

 

Jos muutat tuotteesi hintaa, suosittelemme tekemään kokonaan uuden hintalapun. Näin vältymme huijauksilta!

 

Pöytään ei saa tuoda myytäväksi:

  • elintarvikkeita
  • tupakkatuotteita tai huumausaineita
  • alkoholia
  • aseita
  • piraattikopioita
  • aikuisviihdettä

Pöytä tulee maksaa heti paikalle tultuasi tai vaihtoehtoisesti maksu voidaan ottaa pöydän myyntitililtä etukäteen, jolloin myyntitili menee aluksi miinuksen puolelle. Tilanne tasoittuu sitä mukaan, miten myyntiä tulee.

 

Teemme tilityksiä aina pyytäessäsi. Suosittelemme kuitenkin ilmoittamaan tilityksen nostosta etukäteen, jotta voimme varautua kunnolla. Isot tilitykset voimme yleensä (poikkeuksia mm. loma-ajat) maksaa myös tilisiirtona.

 

Jos haluat varata tuotteita myyntipaikoilta, niiden varausaika on maksimissaan 2 päivää. Varaus purkautuu automaattisesti 2 päivän jälkeen.

 

Jos rikot toisen omaisuutta, olet korvausvelvollinen!

 

Jos haluat lahjoittaa 4H:lle tuotteita, kysy myyjiltä lisätietoa asiasta. Isompia lahjoituksia, esim. huonekaluja ym. Otamme vastaan ainoastaan hyväkuntoista, puhdasta ja ehjää tavaraa!

 

Ulkohalli on kylmä halli, joka on ainoastaan isompia tavaroita varten. Sinne voit pyytäessäsi saada ulkopaikkanumeron, jossa ei ole erillistä kuukausimaksua.Perimme kokonaistilityksen yhteydessä 15% 4H:lle.

 

Ulkohallin tilannetta kannattaa kysellä pienin väliajoin, jos haluat tuoda huonekaluja myyntiin. Hallitilaa on rajallisesti. Muista kuitenkin pyytää myyjiltä lupa tuoda tavaraa.

 

Jos haluat varata tuotteita hallista, niiden varausaika on maksimissaan 2 päivää. Varaus purkautuu automaattisesti 2 päivän jälkeen.

 

Halliin tuoduista tavaroista otamme myyntiä vauhdittamaan myös valokuvia ja laittamme meidän Facebook-sivulle, jossa ne ovat nähtävillä kaikille.

 

Kiitos Sinulle, kun kierrätät ja ostat käytettyä! Toivomme hyviä ja rattoisia osto- sekä myyntihetkiä!

 

Kirkkotie 14, 92430 Paavola

 

Aukioloajat:

ti-ke 13-18

to-pe 12-17

la 10-15

 

0440 276 178