Talvilomalla Vuokattiin!

8.3.2022


Tule viettämään elämyksellistä hiihtolomaa 4H-reissulle Vuokattiin! Reissu on suunnattu erityisesti nuorille (yli 12-v), mutta mukaan pääsee myös pienempiä retkeläisiä huoltajan kanssa. Yövymme korkeatasoisessa Hotelli Vuokatissa, joka on aivan rinteiden juurella. Yövymme 6 hengen huoneistoissa (KivilinnaLake ja Hillside), joissa on erilliset 2 henkilön makuuhuoneet. Huoneistoissa on myös oma sauna, keittiö, tv:t, wifi, pyyhkeet ja liinavaatteet sekä oleskelutila.  Aamupalaa voit ostaa viereisestä kaupasta, tai vaihtoehtoisesti hotellista hintaan 13€/hlö (tulee varata jo ilmoittautuessa). Voit valita aktiviteeteista mieleisesi; Laskettelun, kylpylän tai/ja Superparkin, tai halutessasi pelkästään kyydin ja majoituksen. Olemme varautuneet siihen, että kumpanakin päivänä on mahdollista valinnan mukaan mennä uimaan, Superparkkiin tai rinteeseen. Eli siis tarkennuksena vielä, voit mennä esimerkiksi toisena päivänä rinteeseen, ja toisena Superparkkiin.

Välinevuokrauksella tarkoitetaan joko suksi - tai lautasettiä. Sisältää kypärän. Lisätietoa välinevuokrauksesta löydät täältä!

Ruokailut ovat omakustanteisia, joten reissulle on syytä varata mukaan rahaa ruokaan. Voit myös ostaa kaupasta eväitä, tai varata mukaan eväitä.

Meillä on kummatkin päivät aikaa aktiviteeteille. Tiistaina ajamme suoraan Vuokattiin, ja perillä olemme n. klo 12. Varaathan siis evästä linja-autoon, sillä syömme vasta paikan päällä. Lähdemme liikkeelle tiistaina Paavolan Kipsalta klo 9:30. Keskiviikkona takaisin lähdemme klo 17.

Aktiviteettivalinnat tulee tehdä jo ilmoittautuessa, muuten teiltä veloitetaan normaalihinnaston mukainen maksu.

Retkelle aikuisia lähtee mukaan kaikista neljästä 4H-Yhdistyksestä. Kaikissa aktiviteeteissa on siis ohjaaja mukana.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä,  retkelle mukaan lähtee myös muista 4H-Yhdistyksistä nuoria. Joten jos haluat paikkasi, ole nopea!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: siikajoki@4h.fi tai 040 527 9295!

Ilmoittautuminen päättyy 23.2.2022.