Kerhot

KERHOT KAUDELLA 2017-18

 

Kerhot ovat ilmaisia 4H:n jäsenmaksun maksaneille. Lisäksi 4H-jäsenmaksun maksaneet ovat VAKUUTETTUJA kerhoissa ja välittömilla matkoilla kerhon ja kodin välillä 4H-yhdistyksen kautta. Jäsenmaksuun kuuluu muitakin etuja. Jos et kuitenkaan halua maksaa sitä, vaihtoehtona on kerhomaksu. Molemmista lisätietoa täältä: Jäsenyys

Muutaman kerran saa käydä tutustumassa kerhoihin ilmaiseksi.

Huom! Ikärajat ovat ohjeellisia. Jos lapsesi ei kuulu kyseiseen ikäryhmään, mutta haluaa käydä kerhossa, se kyllä sopii, jos lapsesta itsestä siltä tuntuu ja jos se ei aiheuta ohjaajille ylimääräistä työtä.

 

SIIKAJOENKYLÄ

MA klo 15.30-17 Kokkikerho 2-6 lk Gumeruksen koulun kotitalousluokassa. Leipomista ja kokkailua. Ohjaa Hilma Myllymäki ja Enni Toppila. 

 

KE klo 15.30-16.30 Monitoimikerho 0-6 lk Heikinhovissa. Liikuntaa, leipomista, kädentaitoja jne. Ohjaa Ella Heikkinen ja Pinja Pellikka. Leivontakerroilla klo 17 saakka. HUOM! Kellonaika muuttunut.

 

REVONLAHTI

Ma klo 16-17.15 Liikuntakerho 0-6 lk koululla. Liikuntaa, leikkimistä ja pelailua. Ohjaa Katariina Keskitalo ja Jasmin Salonen. 

 

TI klo 16-17.30 Monitoimikerho 0-4 lk seurakuntatalolla. Pelejä, leikkejä, askartelua, liikuntaa jne. Ohjaa Susanne Klaavo ja Mira Malo. 

 

RUUKKI

MA klo 15-16.30 Kokkikerho 3-6 lk yläkoulun kotitalousluokassa. Leipomista ja kokkailua. Ohjaa Kiia Achren ja Emilia Voltti. ENNAKKOILMOITTAUTUMISET, KERHO ON TÄYNNÄ!

 

TI klo 15-16 Liikuntakerho 0-3 lk koulukeskuksen liikuntasalissa (uusi sali). Liikuntaa, leikkimistä ja pelailua. Ohjaa Ellinoora Mehtälä ja Saara Yrjänä. ALKAA 7.9. HUOM! ENNAKKOILMOITTAUTUMISET, KERHO ON TÄYNNÄ!

 

TI klo 16.15-17.30 Liikuntakerho 4-6 lk koulukeskuksen liikuntasalissa (uusi sali). Liikuntaa, leikkimistä ja pelailua. Ohjaa Eemel Mehtälä ja Aapo Terho. 

 

TO klo 17-18.30 Heppakerho 1-7 lk Hevosurheilukeskuksella (maaseutuopiston talli). Ohjaa Nea Järvenpää ja Veera Soukka.

 

PAAVOLA

KE klo 16-17.30 Monitoimikerho 0-6 lk Nuorisoseuralla. Liikuntaa, leipomista, kädentaitoja, näytelmiä, musiikkia jne. Ohjaa Hiljakaisa Pöyskö ja Lyydia Pöyskö. 

 

LUOHUA

MA klo 17-18.30 Monitoimikerho 0-6 lk Luohuan koululla. Pelejä, leikkejä, liikuntaa, musiikkia, näytelmiä, ulkoilua jne. Ohjaa Erica Mentula ja Roosa Virkkala. 

 

(KE klo 18-19 Teemakerho 0-6 lk Luohuan koululla. Retkiä lähimetsään, luonto- ja eläinteemoja, liikuntaa, askartelua ynnä muuta monenlaista. Ohjaa Annika Kilpeläinen ja Maria Saukko. KERHO ON PÄÄTTYNYT!)

 

4H-kerhoissa voit tehdä vaikka mitä, esimerkiksi kokata...
...tai askarrella.
Kerhossa voit saada uusia ystäviä...
...oppia uusia taitoja...
...ja siellä on tosi hauskaa!